Alleen maar leuke dingen voor Vinzzent

///Alleen maar leuke dingen voor Vinzzent

Alleen maar leuke dingen voor Vinzzent

2018-10-01T13:28:36+01:0017 mei 2018|

Vinzzent lanceert vandaag zijn nieuwe single ‘Alleen Maar Leuke Dingen’ een voor hem, op het lijf geschreven nummer want wie houdt zich nou niet graag bezig met alleen maar leuke dingen? Het nummer is aanstekelijk zomers en dansbaar waardoor je meteen in de stemming bent! 

Aankomende zomer staan er in ieder geval veel leuke dingen op de planning zoals ‘Vinzzent Op Het Strand’ waarvan de tweede editie plaatsvindt op zondag 19 augustus met o.a. Django Wagner, Samantha Steenwijk, Roy Donders, Henk Dissel, De Vengaboys en nog veel meer! Een intieme festival setting met foodtrucks, attracties een mini-camping kortom; Alleen Maar Leuke Dingen!
De komende periode zal Vinzzent je via zijn social media kanalen meenemen in zijn avonturen en je op de hoogte houden van alle leuke dingen die hij beleeft en de planning rondom zijn festival.

De single is vanaf vandaag op alle digitale portals te verkrijgen. Klik hier om de single te beluisteren.

Deze website maakt gebruik van cookies en software van derde partijen. Kijk voor meer informatie over wat wij met uw informatie doen naar ons Privacybeleid. Accepteren